Wednesday, July 9, 2008

SAYA DATANG DENGAN HARAPAN, SAYA PULANG DENGAN KEJAYAAN

HARI ini, 10 Julai 2008, tanggal mulanya saya kembali ke bangku seorang pelajar. Di USIM, Diploma Siswazah Penyalahgunaan Dadah akan tuntut. ILMU akan memberi makna kepada nusa dan bangsa. Doakan cikgu semua wahai anak-anak SKB, semoga kesihatan diberikan TUHAN pada cikgu berpanjangan, hindari masalah disepanjang perjalanan setiap hari pergi dan pulang, dapat memberi kerjasama terbaik kepada semua rakan, guru dan staf. Di tutupi segala kelemahan dan dihargai segala keikhlasan. Selamat jumpa lagi.

Manakala semalam sempat say menghadiri satu mesyuarat post mortem gabungan bersama sekolah rendah menengah di SMK Pandan Mewah. Perbincangan memberi tumpuan kepada Karnival Kerjaya di SMK Engku Hussin.

Tidak terlepas membincang program negeri akan datang. Dan tidak terlepas peluang kali ini, program blog datang lagi. Kini kami bukakan kepada 40 orang guru untuk mengikutinya selama 2 jam di Footprint, Beranang. Hinga kini masih ada kekosongan 15 tempat duduk.

Sila bawa pendrive yang berisi gambar anda, foto program sekolah, guru-guru, guru besar, pengetua dan bahan-bahan untuk diterbitkan. Sementara itu, senarai sekolah rendah dan menengah ada di Blog Langat, sila link, mana-mana sekolah yang sudah pun ada blog anda boleh terus klik. Saya terpaksa menghangatkan kembali blog Langat lantaran ramai bakal blogger dan memberi kemeriahan kali ini.
 

No comments:

Post a Comment