Thursday, August 28, 2008

Ramai Tak Tahu

Khusus untuk sahabat blogger dan kaunselor Daerah Hulu Langat, kotak dialog yang anda gunakan ini sebenarnya boleh dibesarkan. Saya tengok ramai juga asal pakai jelah benda ni. Padahal boleh ditambahbaikan sikit, tanpa seposen pun.

Tengok ruang sebelah kanan yang ada, masih kosong. Caranya, log in macam biasa pada www.blogger.com, klik view blog, tengok dibawah kotak dialog box ini ada ikon spana, klik pada ikon tu, pada jumlah ketinggian anda ubah width dari 180 ke 220 dan height dari 500 ke 600. Cubalah tengok hasilnya,kalau besar sangat kecilkan sikit.
 

No comments:

Post a Comment