TV

 
Friday, November 7, 2008

Syukur Mereka FahamRasa gembira sungguh malam tadi, saya dan En.Farid dari AADK Putrajaya ketika mengadap YB Ir.Iskandar ADUN Pandan Indah, giliran kami nombor tujuh, setelah lama menunggu jam 10.30 baru beliau tiba di PUsat KHidmat ADUn. Ramai dah menunggu, semua kaum ada di situ. YB baru habis meeting di Pandan jugak.


Ketika giliran saya tiba, hampir jam 11.00 malam. Kami masuk, saya perkenalkan diri dari USIM, dan hajat kami datang. Semua kos program adalah RM8,000.00. Yang paling penting kami nak kan orang-orang (pemimpin masyarakat kawasan YB) Selangor rangking ke 4 dalam Malaysia jumlah penagih tertinggi. OK kata YB, nanti saya call balik. Dalam RM4,000 boleh saya bagi. OK Terima Kasih.

Ketika menghampiri van saya, telefon berdering, PA kepada YB Iskandar menghubungi, minta naik balik. Cepat-cepat kami naik dan masuk ke ruang pejabat. Ya YB. Ada apa...Beginilah.....kata beliau, semua kos kami akan tanggung. Kita buat atas nama kerjasama antara USIM dan Kerajaan Negeri Selangor. Letakkan logo negeri Selangor. OK YB, kami sangat tak kisah hal itu. Nanti kami call semula PA YB, saya perlu bincang dengan bos saya dulu. Wassalam
 

No comments:

Post a Comment