Edidik

Edidik

Tazkirah

Hidup Mesti Berkorban

Featured post

Motivasi Ke2 Musim Covid

Admin Blog

Admin Blog
Noorhisham Hamzha

Blog Archive

Wednesday, January 21, 2009



Borang-borang untuk intership III sudah pun disiapkan
oleh kawan-kawan kita
Nor Zalifah - Weekly Planner
Noor Sham - Daily Planner
Lenny - Action Plan
Tunggu Dua Lagi Dari
Datin Linda
&
Anis

2 comments:

  1. Esok baru nak gi Hospital nak tgk takwim diarang, baru leh buat plan 10 mgu. Nti cuti siap la. Insyaallah, leh bg tgk kwn2 lain. Hrp sabar ye. Praktikum sorg2, janggal nya rasa.

    ReplyDelete
  2. OOo tengok takwim dulu ? MUngkin nak di tele kan ye.Nanti kalau dah siap perancangan tu, tempek 2 kan lah kat blog, kiter nak tengok jugak

    ReplyDelete

Link

Tempahan Buku Klik

Search This Blog

Link Crosword

Klik

noTA cROSWORD Klik

Chat

Renungan

Hikmah Penularan virus koronavirus

Wahai Diri

Wahai Diriku, aku sayang pada diriku sendiri, Aku melihat diriku yang ceria itu, aku melihat diriku yang bahagia itu, itulah diriku yang sesungguhnya.

Ke manakah aku selama ini, aku ingin kembali,

Wahai Diriku, hal-hal yang tidak penting, tidak boleh mengganggu aku, hal-hal yang tidak berguna, aku letakkan aku lepaskan,

agar tenang hidupku
agar sihat badanku
agar lapang hidupku

Ya Tuhan, pandu hambaMu menjadi manusia cemerlang dunia, cemerlang akhirat

Ujian dalam hidup hadir untuk membuktikan cinta kita padaNya. Apakah hati masih cintakan dunia yang fana, atau akhirat yang kekal abadi. Oh Tuhan, bantu hambaMu untuk mendapat CINTA Mu yang Agung dan Abadie.

Kaunselor Anda

Kaunselor Anda