Friday, March 13, 2009

Testing For Dinner

Salam.

Apa khabar adinda ya. Lama tak jumpa ngan kekawang.. Insyaallah nanti kita jumpa kat Tampin.

Macam mana dengan sesi? Moga segalanya beres dan dimudahkan-Nya.

Akak ngan kak Mus so far alhamdulillah. Kalu kat pejabat now tak yah panggil, ada-ada je yang nak jumpa. Kekadang
tu kami risau sebab tak ada masa nak tulih laporan. Asyik besesi tapi report banyak yang tak settle.
Harap dapat siapkan juga nanti.

Minggu ni dok sebok ngan maulidur rasul kat taman, akak buat kuiz berkaitan sirah pastu tambah ngan soalan pasai dadah.
Ok lah, nanti akak harap sebelum abih spada dapat belajar ngan kamu pasal nak buat blog and nak masuk gambar dalam blog yang
dok kosong-kosong tu. P kan Tampin nanti. Kalu sempat balik tu bolehlah akak cuba masukkan bahan program akak dalam laman sendiri....Kalu sempat la.

Ok jumpa nanti. Selamat meneruskan perjuangan.

Kak Ira
..........................
Kawan-kawan tolong sms Alamat, emel dan apa saja yang nak dimasukkan dalam Foto ini, untuk presentation malam dinner, tolong cepat ya. Mana comel ya...
 

No comments:

Post a Comment