Edidik

Edidik

Tazkirah

Hidup Mesti Berkorban

Featured post

LOGO

 

Admin Blog

Admin Blog
Manisah
Wednesday, April 8, 2009
KENANGAN 7hb April 2009 di Equatorial Hotel, Bangi


Semua senyum je kat depan kamera tapi dalam hati semua sedih..member2 yang duduk sekelas selama 9 bulan sebelum ni kat SPADA semua dah nak pulang bertugas ke tempat masing-masing...xdapat nak mengacau lagi lepas ni..


Geng Praktikal AADK Ampang aka Geng Puteri Ayu Jelita...hehehe...


Ni la BIG BOSS kami...En HALIM . Memang handsome orangnye




LENNY : Macam mana nak balik ganu nie..finin finin...sakit lah tangan aku macam ni nak kena drive jauh-jauh ..
VIJAYA : Lenny ni asyik termenung je. Aku juga sorang-sorang yang kena siapkan hadiah ni...


Wei mana korang pegi ni...tak sampai-sampai lagi. Aku dah penat ikat reben ni..korang la pulak ganti

0 comments:

Post a Comment

Search This Blog

Renungan

Hikmah Penularan virus koronavirus

Wahai Diri

Wahai Diriku, aku sayang pada diriku sendiri, Aku melihat diriku yang ceria itu, aku melihat diriku yang bahagia itu, itulah diriku yang sesungguhnya.

Ke manakah aku selama ini, aku ingin kembali,

Wahai Diriku, hal-hal yang tidak penting, tidak boleh mengganggu aku, hal-hal yang tidak berguna, aku letakkan aku lepaskan,

agar tenang hidupku
agar sihat badanku
agar lapang hidupku

Ya Tuhan, pandu hambaMu menjadi manusia cemerlang dunia, cemerlang akhirat

Ujian dalam hidup hadir untuk membuktikan cinta kita padaNya. Apakah hati masih cintakan dunia yang fana, atau akhirat yang kekal abadi. Oh Tuhan, bantu hambaMu untuk mendapat CINTA Mu yang Agung dan Abadie.

Blog Archive