Wednesday, April 8, 2009

Kenangan Yang Terindah.....

KENANGAN 7hb April 2009 di Equatorial Hotel, Bangi


Semua senyum je kat depan kamera tapi dalam hati semua sedih..member2 yang duduk sekelas selama 9 bulan sebelum ni kat SPADA semua dah nak pulang bertugas ke tempat masing-masing...xdapat nak mengacau lagi lepas ni..


Geng Praktikal AADK Ampang aka Geng Puteri Ayu Jelita...hehehe...


Ni la BIG BOSS kami...En HALIM . Memang handsome orangnye




LENNY : Macam mana nak balik ganu nie..finin finin...sakit lah tangan aku macam ni nak kena drive jauh-jauh ..
VIJAYA : Lenny ni asyik termenung je. Aku juga sorang-sorang yang kena siapkan hadiah ni...


Wei mana korang pegi ni...tak sampai-sampai lagi. Aku dah penat ikat reben ni..korang la pulak ganti
 

No comments:

Post a Comment