Edidik

Edidik

Tazkirah

Hidup Mesti Berkorban

Featured post

LOGO

 

Admin Blog

Admin Blog
Manisah
Thursday, April 23, 2009
Siap korang pas ni..en Halim kata sapa punya paling ringan kena buat internship 4 plak...yahooo...

Ya Allah....sape punya ni banyak btul....terpaksa bw dgn kotak...nak tau sapa kita tggu.....tapi klu x silap byk cerita menarik dari klien2 dia tu, mcm2 ada..nak dgr satu semester pun x hbis sbb tu la berkotak2 kotak report dia..xnak satu pun citer menarik tu tertinggal..siapa ek dia ni?
Dalam byk2 report dia punya je yg duk dalam beg...takut nak kluarkan nanti korang ambik...sapa la klu bukan AMUTHA...susah nak bw dari Melaka tau..





yang ni plak ketua dinner kita, xpasal2 kna ganti kan orang yang sakit tu..tak pe lah, lagi pun opis dia buat internship dkt je dgn en halim...jerit je nama ANIS DTG SPADA ADA KERJE UTK KORANG! ....hehehe

Ni bukan buku kembar tau..tapi dia ni ada member kembar kat chatango yg menyamar jd USJ mcmmana la VJ xmarah...sbb 2 dia malas nak masuk lg chatango, katanya lebih baik GOSOK BAJU...betul tak VIJAYA?




Asyik dia je sokmo gambar lebih kat blog ni...bukan takat gambar, buku pun dia nak letak lebih2..tp jgn la jelous...ni la petpot punya report...



ni orang yang duk kat hospital Sungai Buloh...suka betul klien2 kat hospital 2 dengan Kak Lin kita ni...

Nun jauh dari rawang....subuh2 dah kena p SPADA...tu pun xsmpt gak sampai, xpe lah Kak Mus..aiman xkisah..
Ni la tuan punya kotak 2, kawan SEJAUHs and SEPUSAT dengan kak mus
..siapa lagi kalau bukan MC DINNER kita, USTAZAH IRA (bak kata en Halim)..

Buat masa ni ada lagi 2 lembaga belum hantar...satu dari Lembaga Sekolah Khas & satu lagi dari Lembaga Tahanan...nak buat mcm mn mmg dah lagu 2..Dunia oH Dunia...kt redha je la ye LENNY & ZAINI....cpt anto nanti en Halim pancung korang!

0 comments:

Post a Comment

Search This Blog

Renungan

Hikmah Penularan virus koronavirus

Wahai Diri

Wahai Diriku, aku sayang pada diriku sendiri, Aku melihat diriku yang ceria itu, aku melihat diriku yang bahagia itu, itulah diriku yang sesungguhnya.

Ke manakah aku selama ini, aku ingin kembali,

Wahai Diriku, hal-hal yang tidak penting, tidak boleh mengganggu aku, hal-hal yang tidak berguna, aku letakkan aku lepaskan,

agar tenang hidupku
agar sihat badanku
agar lapang hidupku

Ya Tuhan, pandu hambaMu menjadi manusia cemerlang dunia, cemerlang akhirat

Ujian dalam hidup hadir untuk membuktikan cinta kita padaNya. Apakah hati masih cintakan dunia yang fana, atau akhirat yang kekal abadi. Oh Tuhan, bantu hambaMu untuk mendapat CINTA Mu yang Agung dan Abadie.

Blog Archive