Edidik

Edidik

Tazkirah

Hidup Mesti Berkorban

Featured post

LOGO

 

Admin Blog

Admin Blog
Manisah
Monday, October 26, 2009
Sibuk, sibuk. Khamis ini 29 Oktober di SK Sungai Ramal Dalam, Program Awal Remaja, 30 Oktober di SK Riching Hilir, Persediaan Menghadapi UPSR 2010 bagi murid-murid tahun 5.

2 hingga 4 di Pangkor
, (tengok kat web ppd 4-6 lak) Program Taklimat e-pelaporan untuk semua guru bimbingan dan kaunseling daerah Hulu Langat, setiap sekolah mesti menghantar seorang wakil, sila muat turun borang L4 sekolah menengah di sini dan sekolah rendah di sini, dan isikan secara manual, kemudian bawa di Pangkor. Dapatkan surat panggilan di pegeon hold masing-masing, kegagalan menghadiri taklimat ini memungkinkan anda tidak faham cara penghantarannya. Ingat, KPM sedang memantau kemasukan laporan2 ini dari seluruh Malaysia.

Manakala 4-7 November , kami team JU ICT Inysa Allah akan ke Semporna Sabah bagi membantu menyiapkan program untuk negeri Sabah, khabarnya ada 24 buah PPD.


0 comments:

Post a Comment

Search This Blog

Renungan

Hikmah Penularan virus koronavirus

Wahai Diri

Wahai Diriku, aku sayang pada diriku sendiri, Aku melihat diriku yang ceria itu, aku melihat diriku yang bahagia itu, itulah diriku yang sesungguhnya.

Ke manakah aku selama ini, aku ingin kembali,

Wahai Diriku, hal-hal yang tidak penting, tidak boleh mengganggu aku, hal-hal yang tidak berguna, aku letakkan aku lepaskan,

agar tenang hidupku
agar sihat badanku
agar lapang hidupku

Ya Tuhan, pandu hambaMu menjadi manusia cemerlang dunia, cemerlang akhirat

Ujian dalam hidup hadir untuk membuktikan cinta kita padaNya. Apakah hati masih cintakan dunia yang fana, atau akhirat yang kekal abadi. Oh Tuhan, bantu hambaMu untuk mendapat CINTA Mu yang Agung dan Abadie.

Blog Archive