Edidik

Edidik

Tazkirah

Hidup Mesti Berkorban

Featured post

PANDUAN MENGISI DATA PSIKOMETRIK

1. BUKA WEB EPKM.MOE.GOV.MY 2. KLIK GURU KAUNSELING 3. PILIH TAHUN PERTAMA 4. TURUN KE BAWAH SEKALI, KLIK DOWNLOAD LAKUKAN UNTUK SEMUA TAHUN...

Admin Blog

Admin Blog
Manisah
Friday, October 9, 2009


Jika anda mengguna antivirus yang percuma, sememangnya boleh, tetapi ramai tidak sedar, bahawa sistem yang percuma itu tidak akan scan keseluruhan item dalam komputer anda. Ianya akan scan hanya beberapa item sahaja. Namanya saja pun percuma, free atau gratis.

Lain pula jika kita mengguna sistem perisian berbayar, kerana ianya sah dan bersambung terus dengan syarikat pengeluar.Harga untuk 1 lesen di mana-mana kedai sekarang ini ialah sekitar RM90.00.

Lain pula jika anda dapatkan key tadi dengan saya. Juga untuk satu komputer. Hanya RM33.00 untuk Karpesky Internet Security, dan untuk 1 PC. Bukan seperti 1 key untuk 3 PC.

Kenapa anda boleh dapat murah?

Sebab saya hanya jual key dia sahaja. Programnya anda boleh download di internet.

Kenapa di kedai mahal?
Mereka sewa kedai, lagi pula mereka jual dengan kotak dan CD bersama. Walhal jika anda membeli di kedai, anda hanya membeli key nya sahaja bukan. Programnya boleh didapati dimana-mana.

Macam mana nak dapatkannya?
Anda boleh transfer sebanyak Rm33.00 ke akaun Maybank atau Bank Islam. Kemudian macam biasa emelkan bukti deposit tersebut.

Foto 2 menunjukkan Kaspersky memberi amaran supaya tidak melayari dan muat turun web tertentu.

Bank Islam : 1209 2020 12 9415
Maybank : 10 301 608 653 5

Atas nama : Noorhisham Hamzah

0 comments:

Post a Comment

Search This Blog

Renungan

Hikmah Penularan virus koronavirus

Wahai Diri

Wahai Diriku, aku sayang pada diriku sendiri, Aku melihat diriku yang ceria itu, aku melihat diriku yang bahagia itu, itulah diriku yang sesungguhnya.

Ke manakah aku selama ini, aku ingin kembali,

Wahai Diriku, hal-hal yang tidak penting, tidak boleh mengganggu aku, hal-hal yang tidak berguna, aku letakkan aku lepaskan,

agar tenang hidupku
agar sihat badanku
agar lapang hidupku

Ya Tuhan, pandu hambaMu menjadi manusia cemerlang dunia, cemerlang akhirat

Ujian dalam hidup hadir untuk membuktikan cinta kita padaNya. Apakah hati masih cintakan dunia yang fana, atau akhirat yang kekal abadi. Oh Tuhan, bantu hambaMu untuk mendapat CINTA Mu yang Agung dan Abadie.

Blog Archive