Aktiviti

26-6 Mesy HEM
29-6
1. Mesyu Koko Kali 3
2. Hub Shamen, Beri Link Psikometrik

Promosi M.Office 365

Edidik

Edidik

Tazkirah

Hidup Mesti Berkorban

Featured post

Product Ready Stock

Hubungi 011 1081 5141

Admin Blog

Admin Blog
Norish

Blog Archive

Friday, July 23, 2010

Kumpulan Sesi kaunseling berfokus SK Bangi Group Cemerlang

Hari ini sesi mengumpul masalah. Rata-rata bercakap tentang masalah yang sama, namun ada satu masalah yang menjadi tumpuan. "Bila ambil buku nak baca, rasa boring, lepas tu letak balik dan pergi main game"-

Antara masalah :
1. Saya tak boleh belajar sorang2, rasa boring sangat, kalau boleh nak ada radio, mak saya bawa radio tu pergi tempat kerja, sementara saya, tak ada adik dan kakak, saya anak tunggal.
2. Bila saya baca buku, saya mesti duduk baring, 5 minit kemudian, saya pun zzzzzzz.
3. Bila saya baca buku, sampai satu bab saya tak faham, saya pun langsung tutup buku.
4. Bosanlah belajar sorang2
5. Selalu kena marah cikgu.... . nak tanya pun dah tak berani

0 comments:

Post a Comment

Appsheet

Kaedah Detect Pantas tanpa perlu membuka Laptop dahulu. Dah ada di HP

PSIKOMETRIK 2020

BELUM JAWAB UJIAN PSIKOMETRIK


6 EXCELLENT
KHALEEF ASHRAF BIN MOHD KHIRDI

6 SMART
ADIELA NATASYA SUMAYYAH BINTI HAFIZUL FAHMI
MUHAMMAD FAIZ BIN GATOT PURWANDONO
MUHAMMAD SALEBUDIN BIN MUHAMMAD KHAMIS
NOR AQIRA BINTI SULHIEE
NOR AZRAEI BIN NORAZMAN

AZMEER- SK JLN TANJONG

Video Kami

Emel Unlimited Drive

Promosi untuk 30 orang, Emel baru dengan Drive Unlimited, Hanya RM45 sahaja.

namaanda@mail.gurukreatif.net
atau
namaanda@gurukreatif.net

Terkini












Search This Blog

Renungan

Hikmah Penularan virus koronavirus

Wahai Diri

Wahai Diriku, aku sayang pada diriku sendiri, Aku melihat diriku yang ceria itu, aku melihat diriku yang bahagia itu, itulah diriku yang sesungguhnya.

Ke manakah aku selama ini, aku ingin kembali,

Wahai Diriku, hal-hal yang tidak penting, tidak boleh mengganggu aku, hal-hal yang tidak berguna, aku letakkan aku lepaskan,

agar tenang hidupku
agar sihat badanku
agar lapang hidupku

Ya Tuhan, pandu hambaMu menjadi manusia cemerlang dunia, cemerlang akhirat

Ujian dalam hidup hadir untuk membuktikan cinta kita padaNya. Apakah hati masih cintakan dunia yang fana, atau akhirat yang kekal abadi. Oh Tuhan, bantu hambaMu untuk mendapat CINTA Mu yang Agung dan Abadie.

sementara Stock Masih Ada