Wednesday, January 23, 2013

Untuk yang Memerlukan Sahaja

UPDATE 

MAKLUMAT INI SUDAH MENJADI 32GB, SIAPA NAK, ADA BAYARAN KERANA KOS PENDRIVE, POS DAN SEBAGAINYA, BOLEH WASSAP KE 011 1081 5141
Lebih Berharga Dari Sebutir Permata
Salam untuk semua kaunselor seluruh Malaysia, Saya Encik Noorhisham bin Hamzah, Guru Bimbingan dan Kaunseling SK Bangi Kajang Selangor, pemilik laman blog http://norish77.blogspot.com ingin berkongsi sesuatu dengan anda.Mungkin ianya sesuatu anda sedang cari-cari.

Selama berpuluh tahun anda menjadi Kaunselor atau guru bimbingan, berapa ramai antara anda yang telah berjaya mengumpul bahan ceramah dan modul-modul sebanyak ini? 

Tak banyak...Hanya 4GB.... Mungkin anda tidak memerlukannya, saya hanya ingin berkongsi dengan sesiapa yang benar-benar mahu memantapkan syarahannya dan juga maklumat yang tepat dan padat.
Mungkin ada beberapa fail yang sama, saya tak sempat nak edit ... kekurangan masa
Dan ini adalah antara Slaid yang saya sampaikan ketika ceramah dadah.


Slaid Penutup Ceramah Penagihan Dadah yang saya berikan ialah mengajak pendengar untuk menjadi hamba yang TAAT dibumi yang sementara ini. Slaid remaja yg meninggal di Oman kemudian kuburnya digali tidak ketinggalan, antara bahan terakhir ini lagi ialah KUBUR yang ada ULAr di dalamnya menanti sang MAYAT. Nauzubillah... Anda mahu Slaid ini? Saya kepilkan bersama dengan Bahan 4GB,namun jgn lupa bila berceramah nanti untuk menyatakan bahawa slaid ini adalah kepunyaan siapa, mudah-mudahan semakin luas ilmu saya dapat disampaikan. Slaid Penutup Ceramah Penagihan Dadah yang saya berikan ialah mengajak pendengar untuk menjadi hamba yang TAAT dibumi yang sementara ini. Slaid remaja yg meninggal di Oman kemudian kuburnya digali tidak ketinggalan, antara bahan terakhir ini lagi ialah KUBUR yang ada ULAr di dalamnya menanti sang MAYAT. Nauzubillah... Anda mahu Slaid ini? Saya kepilkan bersama dengan Bahan 4GB,namun jgn lupa bila berceramah nanti untuk menyatakan bahawa slaid ini adalah kepunyaan siapa, mudah-mudahan semakin luas ilmu saya dapat disampaikan.

Jikalau lah ada sesiapa yang berminat boleh lah menghubungi saya seperti dalam info dibawah. 


Cikgu Noorhisham Hamzah
GBSM SK Bangi
http://norish77.blogspot.com
Emel : afraima@yahoo.com
 

3 comments:

 1. Salam...
  saya nak bahan ni,mcmana nak dapatkan yea..jika cg sudi berkongsi.
  terima kasih daun keladi...sy betul-betul hargai.

  ReplyDelete
 2. boleh berikan emel anda jika nak kan slaid ini

  ReplyDelete
 3. Salam cikgu..
  saya jga nk kan bahan ni. Saya btul2 hargai skiranya bahan ni dapat dikongsikan bersama. Email saya ubk.sksas@yahoo.com...

  ReplyDelete