Edidik

Edidik

Tazkirah

Hidup Mesti Berkorban

Featured post

JOM BELAJAR BERGURU

SELALUNYA MEMBACA DAN BELAJAR, JAUH BEZA, MEMBACA HANYA MENATAP, ADAPUN BELAJAR, KITA MENATAP, MENDENGAR DAN MELIHAT, DAYA INGATAN AKAN MENI...

Admin Blog

Admin Blog
Norish

Blog Archive

Thursday, January 9, 2014
Sememangnya semua orang tahu kecanggihan sistem Photoshop yang boleh mengedit gambar hatta memanipulasi gambar. Cikgu-cikgu yang pandai photoshop boleh buat banner, bunting untuk sekolah sendiri. Dengan imajinasi cikgu yang tinggi.Cikgu tak perlu menghantar ke kedai kerana ianya mengambil masa yang lama.

Selain itu, dengan photoshop juga anda boleh buat kulit majalah, mencantikkan laporan anda. Bagi yang berminat mendapat wang tambahan, anda boleh mengguna kepakaran ini untuk mencari wang sampingan.

Saya akan mengajar anda teknik mengguna photoshop asas.Akan akan boleh membuat bunting, banner, header website, gambar animasi (bergerak) dan gambar ini anda boleh pindahkan ke dalam power point anda semasa persembahan slaid.Apakah anda tidak teruja?

Kos orang ambil RM350.00 perkepala. Saya hanya ingin anda bayar RM100.00 sahaja. Tempoh 4 jam setengah. Tutorial juga akan saya berikan jika diperlukan secara online jika sudah menghadiri Bengkel bersama saya,

0 comments:

Post a Comment

Renungan

Hikmah Penularan virus koronavirus

Wahai Diri

Wahai Diriku, aku sayang pada diriku sendiri, Aku melihat diriku yang ceria itu, aku melihat diriku yang bahagia itu, itulah diriku yang sesungguhnya.

Ke manakah aku selama ini, aku ingin kembali,

Wahai Diriku, hal-hal yang tidak penting, tidak boleh mengganggu aku, hal-hal yang tidak berguna, aku letakkan aku lepaskan,

agar tenang hidupku
agar sihat badanku
agar lapang hidupku

Ya Tuhan, pandu hambaMu menjadi manusia cemerlang dunia, cemerlang akhirat

Ujian dalam hidup hadir untuk membuktikan cinta kita padaNya. Apakah hati masih cintakan dunia yang fana, atau akhirat yang kekal abadi. Oh Tuhan, bantu hambaMu untuk mendapat CINTA Mu yang Agung dan Abadie.