Aktiviti

26-6 Mesy HEM
29-6
1. Mesyu Koko Kali 3
2. Hub Shamen, Beri Link Psikometrik

Promosi M.Office 365

Edidik

Edidik

Tazkirah

Hidup Mesti Berkorban

Featured post

iKON wHATSAPP

Admin Blog

Admin Blog
Norish

Blog Archive

Monday, May 19, 2014

akak tak sabo2 nak pencen kalau cukup umur ... alamak,ingat tak sabo nak buat sudut PPDa
Berbekalkan RM20.000 Hj Mohd Ghazali mendapat tempat ke4 dalam pertandingan sudut/bilik PPDa peringkat Kebangsaan. 

Alamak.. Kalau nak dapat nombor 3,mestilah tambah RM3000.00 lagi. 

Apa pun, pihak admin mengucapkan syabas dan tahniah setinggi-tinggi di atas usaha luar biasa yang telah ditonjolkan oleh Hj Mohd Ghazali semasa beliau berada di sekolah dahulu.

Kini beliau menjawat jawatan penting di JPN Selangor selaku Pegawai Pencegahan Dadah bersama seorang lagi sahabatnya yang memantau seluruh negeri Selangor.


Cikgu Olin....merangkap pengacara Majlis pagi ini, agak gugup memulakan sesi pertama, namun setelah masuk gear 2, baru bertambah laju

Sesi Perbincangan di meja makan VIP

Pegawai PPD Hulu Langat baru..ceria dan bersemangat




Alamak..orang kuat Spada 2014. Inilah En Muiz yang menjadi ketua pelajar Spada 2014.

kenal tak siapa ni..orangnya sederhana...jarang-jarang boleh dilihat.



Asyik dengan gajet baru...buat apa tu bang...ooo cari koleksi doa. rupanya

Lenovo baru

Bakal bergelar Dr Zul

Otai lama..aku masih berbisa

Kehadiran memenuhi korum

Geng Smart tapi berbisa...jangan usik kami sudah...



En Rosli Suyop memimpin bacaan doa

Ucapan dari Pegawai Kaunseling PPD Hulu Langat
Cik Norfiza Eryani Musli

Kak Nyai (berpurdah) memerhati dari sudut tengah

Seriusnya...Guru BnK Sg Kantan...

Team SPADA 2014...Sedang memasang niat membeli kamera baru...jangan tunggu lama-lama tau..nanti duit elaun tu habis.

11 Cara Dadah di masukkan ke dalam badan manusia



Hj Mohd Ghazali menyampaikan ceramah hampir 3 jam nonstop.





Ermmmm....apa tu ya metabolisme, enskrispi...aku pun nak metabolisma jugaklah sebentar lagi melalui oral.



Fail-fail yang mesti ada..dengan kata lain WAJIB






Contoh bilik yang dijadikan PPDa


0 comments:

Post a Comment

Appsheet

Kaedah Detect Pantas tanpa perlu membuka Laptop dahulu. Dah ada di HP

PSIKOMETRIK 2020

BELUM JAWAB UJIAN PSIKOMETRIK


6 EXCELLENT
KHALEEF ASHRAF BIN MOHD KHIRDI

6 SMART
ADIELA NATASYA SUMAYYAH BINTI HAFIZUL FAHMI
MUHAMMAD FAIZ BIN GATOT PURWANDONO
MUHAMMAD SALEBUDIN BIN MUHAMMAD KHAMIS
NOR AQIRA BINTI SULHIEE
NOR AZRAEI BIN NORAZMAN

AZMEER- SK JLN TANJONG

Video Kami

Emel Unlimited Drive

Promosi untuk 30 orang, Emel baru dengan Drive Unlimited, Hanya RM45 sahaja.

namaanda@mail.gurukreatif.net
atau
namaanda@gurukreatif.net

Terkini












Search This Blog

Renungan

Hikmah Penularan virus koronavirus

Wahai Diri

Wahai Diriku, aku sayang pada diriku sendiri, Aku melihat diriku yang ceria itu, aku melihat diriku yang bahagia itu, itulah diriku yang sesungguhnya.

Ke manakah aku selama ini, aku ingin kembali,

Wahai Diriku, hal-hal yang tidak penting, tidak boleh mengganggu aku, hal-hal yang tidak berguna, aku letakkan aku lepaskan,

agar tenang hidupku
agar sihat badanku
agar lapang hidupku

Ya Tuhan, pandu hambaMu menjadi manusia cemerlang dunia, cemerlang akhirat

Ujian dalam hidup hadir untuk membuktikan cinta kita padaNya. Apakah hati masih cintakan dunia yang fana, atau akhirat yang kekal abadi. Oh Tuhan, bantu hambaMu untuk mendapat CINTA Mu yang Agung dan Abadie.

sementara Stock Masih Ada