Sunday, January 24, 2016

Certified Hipnosis

Assalamualaikum dan salam sejahtera, setelah berjaya mempelajari teknik hipno setahun yang lalu, saya telah berjaya mengaplikasinya didalam sesi pengajaran, ceramah dan perkongsian dengan rakan-rakan satu Malaysia. Sungguh hebat ilmu Allah Taala, pemilik alam semesta. Bukan ilmu orang Barat, bukan ilmu manusia mana. Tetapi ILMU datangnya dari Tuhan. 

Cuma mereka, mengaplikasi tanpa hidayah, jika kita mengaplikasi dengan ilmu dijalin dengan wahyu dan petunjuk, pastinya kita akan mendapat hasil yang Umph. Masa takkan kembali, peluang yang ada mungkin sekali. Ayuh rakan-rakan upgrade diri. Seribu bukan mahal untuk ilmu 3 Hari, yang nantikan apabila diaplikasi kita diberikan berpuluh kali lipat bayarannya.  

32 orang telah tamat belajar Hipnosis ini pada masa lalu dibawah anjuran saya. Kini peluang terbuka lagi buat 30 orang sahaja. Peserta yang mengikuti akan mendapat Sijil yang membawa Gelaran CH, CHt, dan CHp.

Hubungi saya melalui whatsapp untuk maklumat lanjut 0196144040. Atau Telegram 01110815141. Jangan lupa diskon untuk mereka yang mendaftar bersama 3 orang.

Noorhisham Kr

 

No comments:

Post a Comment