Edidik

Edidik

Inspirasi Nurani

Mensyukuri hari ini, mengikhlaskan apa yang telah berlaku.

Featured post

Versi 14

 

Blog Archive

Wednesday, February 3, 2016

Bengkel belajar MEMAHIRKAN diri dengan Photoshop. Perisian akan diberikan. Bawa laptop anda sendiri, oh ya, jangan lupa bawa tetikus. Step by Step diajar sehingga cikgu mampu buat Poster sendiri, Banner Banting, eh.. ni dah bole buat duit ni. Ya... Berapa kos nya? RM100.00 Sahaja. Berapa Lama ? Dari pagi jam 9:00 sampai Zuhur, biasanya dah tamat. Ada Bonus kali ini, anda akan di ajar cara buat sticker telegram.
Lihat ni..


atau yang ini


Kemudian, untuk guru yang berjiwa BESAR, Bengkel Hipnoterapi selama 3 hari, Bengkel ini membolehkan anda membuat terapi masalah perasaan, rohani tak beres dan sebagainya. Anda akan mendapat 3 Certified jika selesai tamat belajar, CH, CHT dan CHp.
Ini POSTER nya


Dalam masa yang sama, untuk yang tak ada duit nak join yang berprestij tinggi seperti itu, jom join ELAS. Eh..Apa tu ELAS, Anda akan belajar, Effective Learning Activities. Anda akan belajar bagaimana menjadi GURU yang disukai.


Hubungi untuk kesemua Bengkel di atas ;

Call/ Telegram : 01110815141 
Whatsapp : 0196144040
Saya...Noorhisham Hamzah... menanti anda di sini.

SETIAP PESERTA AKAN MENERIMA SIJIL PENYERTAAN



0 comments:

Post a Comment

Search This Blog

Reminder

Wahai Diriku, aku sayang pada diriku sendiri, Aku melihat diriku yang ceria itu, aku melihat diriku yang bahagia itu, itulah diriku yang sesungguhnya.

Ke manakah aku selama ini, aku ingin kembali,

Wahai Diriku, hal-hal yang tidak penting, tidak boleh mengganggu aku, hal-hal yang tidak berguna, aku letakkan aku lepaskan,

agar tenang hidupku
agar sihat badanku
agar lapang hidupku

Ya Tuhan, pandu hambaMu menjadi manusia cemerlang dunia, cemerlang akhirat

Ujian dalam hidup hadir untuk membuktikan cinta kita padaNya. Apakah hati masih cintakan dunia yang fana, atau akhirat yang kekal abadi. Oh Tuhan, bantu hambaMu untuk mendapat CINTA Mu yang Agung dan Abadie.
=============
26-6 Mesy HEM
29-6
1. Mesyu Koko Kali 3
2. Hub Shamen, Beri Link Psikometrik
==================

Promosi untuk 30 orang, Emel baru dengan Drive Unlimited, Hanya RM45 sahaja.

namaanda@mail.gurukreatif.net
atau
namaanda@gurukreatif.net

Ibrah Dari Al-Quran

Al Baqarah : 72
Hendaknya seorang pencari ilmu lebih memerhatikan kandungan makna di sebalik kisah, bukan kepada para pelaku kisah

Mutiara Kata

Mutiara Kata

Nukilan Nurani

Nukilan 3


Manfaatkan persamaan dan
uruskan perbezaan
Akan terhasillah keserasian dan keindahan

Setiap kesulitan tetap akan muncul kemudahan.
Sabar menerbitkan keindahan
Kelapangan akan datang setelah kesusahan.
3@2016


Followers