Monday, February 29, 2016

Saya Ikon Sekolah

Saya satu unsur penghargaan untuk murid-murid ialah melalui program Sudut Penghargaan. Kita pilih seorang murid setiap bulan yang mempunyai potensi untuk dihargai. Apa yang saya lakukan ala-ala kulit Majalah gitu...

Budak senang melihat, terasa dihargai, guru sekolah pun nampak kita buat kerja. Selama ini tak nampak kan. Print je gambar ni, tampal di sudut penghargaan kemudian send dalam Group Whatsap sekolah.

Pasti ada cadangan baru, terima saja.

Bahkan ketika saya menyiapkan Buletin Bimbingan dan Kaunseling, GPK berkata, buatlah jugak untuk sekolah...  boleh saja, asal ada bahan nak dimasukkan.



Noorhisham Hamzah

"terus upgrade diri"

 

1 comment: