TV

 
Wednesday, March 9, 2016

Mundar Mandir Tanpa Jawatan

Assalamualaikum semua dan Salam Sejahtera,

Orang kata MANTAN itu ialah Mundar Mandir Tanpa Jawatan. Itulah barangkali yang sedang saya lakukan. Antaranya ialah lawatan dan memberikan syarahan percuma kepada warga gelandangan di Kuala Lumpur, Tepatnya di Pusat Transit Gelandangan  Kuala Lumpur Jalan Pahang.

Saya bersama bekas Setiausaha PENDAMAI Malaysia, melawat dan saling memberikan wejangan. Berikut adalah gambarnya, 

  
Bangunan Utama
Saya sedang memberikan syarahan, input yang saya terima dari sahabat, setelah selesai kami berceramah, mereka yakni terlibat ingin belajar solat dan berwuduk. Ada yang ingin belajar mengaji Al Quran.


Berikut ini pula kesan amalan hipnoterapi yang saya pelajari. Jika anda lihat gambar ini, ianya mampu memberikan anda makna disebalik ceramah yang mengandungi slot terapi dan pemulihan jiwa.
Ada kawan kita kata, Ah...saya tak pandai ceramah..

Saya dulu pun sama, masa dalam perut mak saya, saya langsung tak pandai ceramah, apabila saya melihat orang dan meniru gaya mereka, barulah saya pandai.Kursus akan datang dalam masa terdekat ialah pada 12 hingga 14 Mac.  Seramai 13 orang sudah mendaftar. Masih ada 5 kekosongan lagi. Jika anda terasa macam nak upgrade diri, jangan berlama-lama memendam perasaan, teruslah bantu diri. Tiada siapa lagi yang mampu membantu anda.

Berikut adalah posternya


'

Dan ini pula program terdekat saya yang paling murah ditawarkan dengan harga RM10.00 seorangSiapa nak maju diri? Sanggup korban sedikit wang untuk mendapat wang yang banyak, berjumpa saya di hotel bawah ini.Sekian

Bajet 2016 $1690.12

Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu
 

No comments:

Post a Comment