Edidik

Edidik

Tazkirah

Hidup Mesti Berkorban

Featured post

Tq

Gdg

Admin Blog

Admin Blog
Noorhisham Hamzha

Blog Archive

Friday, February 23, 2018

Slaid-slaid ini boleh diambil secara percuma, saya sedang menyiapkan sebuah buku di atas ini, jika anda berkenan atau ingin memberi infak atas usaha ini, belilah buku ini. Harganya belum saya putuskan, kerana saya ingin tampilannya penuh warna, agar anda lebih faham, nampak dengan jelas. setakat ini belum ada buku di Malaysia yang menghurai cara-cara pembuatan power point abad 21. Inilah antaranya :


Bagi siapa yang berminat nak slaid yang boleh edit, anda boleh dapatkan dengan modal RM19.90 sahaja. Anda tau ada berapa slaid tadi yang cantik2? 109 SLAID.

Jika nak sekali dengan video-video ceramah kepimpinan tambahan RM10.00 lagi. Complete dah dapat. Maybank 10301 608 6535 Nooorhisham Hamzah


0 comments:

Post a Comment

Anda ada Blog?

Saya menawarkan kepada anda memiliki blog seperti ini, saya akan bangunkan untuk anda dan serahkan untuk anda guna. Kos terendah RM49.90 sahaja.

Curahkan tulisan anda, karya anda di blog untuk dinikmati generasi selepas anda.

Link

Tempahan Buku Klik

Search This Blog

Link Crosword

Klik

noTA cROSWORD Klik

Chat

Renungan

Hikmah Penularan virus koronavirus

Wahai Diri

Wahai Diriku, aku sayang pada diriku sendiri, Aku melihat diriku yang ceria itu, aku melihat diriku yang bahagia itu, itulah diriku yang sesungguhnya.

Ke manakah aku selama ini, aku ingin kembali,

Wahai Diriku, hal-hal yang tidak penting, tidak boleh mengganggu aku, hal-hal yang tidak berguna, aku letakkan aku lepaskan,

agar tenang hidupku
agar sihat badanku
agar lapang hidupku

Ya Tuhan, pandu hambaMu menjadi manusia cemerlang dunia, cemerlang akhirat

Ujian dalam hidup hadir untuk membuktikan cinta kita padaNya. Apakah hati masih cintakan dunia yang fana, atau akhirat yang kekal abadi. Oh Tuhan, bantu hambaMu untuk mendapat CINTA Mu yang Agung dan Abadie.

Kaunselor Anda

Kaunselor Anda