Tamu






widgets

Edidik

Edidik

Tazkirah

Hidup Mesti Berkorban

Featured post

Sampel POst

Loading…

Admin Blog

Admin Blog
Noorhisham Hamzah

Wahai Diri

Wahai Diriku, aku sayang pada diriku sendiri, Aku melihat diriku yang ceria itu, aku melihat diriku yang bahagia itu, itulah diriku yang sesungguhnya.

Ke manakah aku selama ini, aku ingin kembali,

Wahai Diriku, hal-hal yang tidak penting, tidak boleh mengganggu aku, hal-hal yang tidak berguna, aku letakkan aku lepaskan,

agar tenang hidupku
agar sihat badanku
agar lapang hidupku

Ya Tuhan, pandu hambaMu menjadi manusia cemerlang dunia, cemerlang akhirat

Ujian dalam hidup hadir untuk membuktikan cinta kita padaNya. Apakah hati masih cintakan dunia yang fana, atau akhirat yang kekal abadi. Oh Tuhan, bantu hambaMu untuk mendapat CINTA Mu yang Agung dan Abadie.

Bantuan Musim Covid

Buletin 1, 4.4
Motivasi 1, 4.4
Motivasi 2 ,6.4
Buletin 2
Soal Selidik COvid
Hubungi Murid. 19.4
Mengisi epkm, 21.4
Buletin 3, 26.4
Hub Parent, 27.4
19.5 Mesy SPada
Sunday, June 24, 2018
KAN BEST JIKA TAHU POTENSI ANAK DARI AWAL?!
.
.
Hari ini, macam-macam jenis kelas tuisyen yang ibu bapa sanggup hantar anak mereka pergi belajar di sana sini.
.
.
Yang sedihnya, sikap si anak belum berubah.
Tahap penguasaan masih rendah.
Motivasi diri masih lemah.
.
Berapa banyak wang, masa, tenaga dan sebagainya yang  telah dilaburkan? Usah ceritalah!
.
.
Pantang ditegur, anak hempas pintu, merajuk.
Lagi bertambah geram,  tak mahu bercakap bila kita pujuk.
.
Ah!peninglah. Semuanya serba tak kena!
.
.
Bertenang dulu. Tarik nafas. Hembus.
.
.
Dengan menimba ilmu dalam kursus berkenaan RAHSIA DI SEBALIK CAP JARI, anda:
.
.
-TIDAK PERLU tinggikan suara,marah-marah anak!
-TIDAK PERLU  jerit-jerit sampai kembang paru-paru!
.
.
Sebabnya:
anda dapat kenal pasti personaliti, gaya belajar, bakat, potensi unik  anak-anak anda melalui jenis cap jari mereka masing-masing.
.
.
Hasil penelitian Baverly C. Jaegers(1974) mendapati bahawa cap jari dapat mencerminkan karakteristik dan aspek psikologi seseorang.

"Besttt gilerrr belajar Fingerprint. Senang nak kenal personaliti anak-anak dan suami.😅😅

95% yang hadir adalah Guru Kaunseling. Seronok nak join lagi next kelas."- FB: Una ZD.
.
.
"Memang nak rekomen program ni.Oleh cikgu Noorhisham KR. Guna cap jari untuk memahami anak-anak.

Lagi mudah nak paham perangai dan potensi anak. So senang nak communicate dan beri galakan kat anak.

Paling penting nak sejukkan hati kita.Kalau tak...hehehehhe mama jadik gorilla je." - FB: Yuni Yusuf.
.
.
KURSUS FINGERPRINT ( rujuk iklan dan video )
TEMPAT TERHAD !
DAFTAR SEGERA !

hubungi Cikgu Noorhisyam di talian:

Wasap.my/601110815141
Wasap.my/601110815141
Wasap.my/601110815141

JUMPA DI SANA!😃

0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

Anda ada Blog?

Saya menawarkan kepada anda memiliki blog seperti ini, saya akan bangunkan untuk anda dan serahkan untuk anda guna. Kos terendah RM49.90 sahaja.

Curahkan tulisan anda, karya anda di blog untuk dinikmati generasi selepas anda.

Search This Blog

Link Crosword

Klik

noTA cROSWORD Klik

Chat

Buku-buku Kami

Hipnosis



Metafizik

Rahsia di Sebalik Cap Jari


Buku Appsheet Siri 1


48 Rumus Excel

Rahsia Slaid Presentation Memukau






Life is Learning

Siap Maju

Siap Maju
noorhisham