Edidik

Edidik

Inspirasi Nurani

Mensyukuri hari ini, mengikhlaskan apa yang telah berlaku.

Featured post

Versi 14

 

Blog Archive

Sunday, June 24, 2018
KAN BEST JIKA TAHU POTENSI ANAK DARI AWAL?!
.
.
Hari ini, macam-macam jenis kelas tuisyen yang ibu bapa sanggup hantar anak mereka pergi belajar di sana sini.
.
.
Yang sedihnya, sikap si anak belum berubah.
Tahap penguasaan masih rendah.
Motivasi diri masih lemah.
.
Berapa banyak wang, masa, tenaga dan sebagainya yang  telah dilaburkan? Usah ceritalah!
.
.
Pantang ditegur, anak hempas pintu, merajuk.
Lagi bertambah geram,  tak mahu bercakap bila kita pujuk.
.
Ah!peninglah. Semuanya serba tak kena!
.
.
Bertenang dulu. Tarik nafas. Hembus.
.
.
Dengan menimba ilmu dalam kursus berkenaan RAHSIA DI SEBALIK CAP JARI, anda:
.
.
-TIDAK PERLU tinggikan suara,marah-marah anak!
-TIDAK PERLU  jerit-jerit sampai kembang paru-paru!
.
.
Sebabnya:
anda dapat kenal pasti personaliti, gaya belajar, bakat, potensi unik  anak-anak anda melalui jenis cap jari mereka masing-masing.
.
.
Hasil penelitian Baverly C. Jaegers(1974) mendapati bahawa cap jari dapat mencerminkan karakteristik dan aspek psikologi seseorang.

"Besttt gilerrr belajar Fingerprint. Senang nak kenal personaliti anak-anak dan suami.😅😅

95% yang hadir adalah Guru Kaunseling. Seronok nak join lagi next kelas."- FB: Una ZD.
.
.
"Memang nak rekomen program ni.Oleh cikgu Noorhisham KR. Guna cap jari untuk memahami anak-anak.

Lagi mudah nak paham perangai dan potensi anak. So senang nak communicate dan beri galakan kat anak.

Paling penting nak sejukkan hati kita.Kalau tak...hehehehhe mama jadik gorilla je." - FB: Yuni Yusuf.
.
.
KURSUS FINGERPRINT ( rujuk iklan dan video )
TEMPAT TERHAD !
DAFTAR SEGERA !

hubungi Cikgu Noorhisyam di talian:

Wasap.my/601110815141
Wasap.my/601110815141
Wasap.my/601110815141

JUMPA DI SANA!😃

0 comments:

Post a Comment

Search This Blog

Reminder

Wahai Diriku, aku sayang pada diriku sendiri, Aku melihat diriku yang ceria itu, aku melihat diriku yang bahagia itu, itulah diriku yang sesungguhnya.

Ke manakah aku selama ini, aku ingin kembali,

Wahai Diriku, hal-hal yang tidak penting, tidak boleh mengganggu aku, hal-hal yang tidak berguna, aku letakkan aku lepaskan,

agar tenang hidupku
agar sihat badanku
agar lapang hidupku

Ya Tuhan, pandu hambaMu menjadi manusia cemerlang dunia, cemerlang akhirat

Ujian dalam hidup hadir untuk membuktikan cinta kita padaNya. Apakah hati masih cintakan dunia yang fana, atau akhirat yang kekal abadi. Oh Tuhan, bantu hambaMu untuk mendapat CINTA Mu yang Agung dan Abadie.
=============
26-6 Mesy HEM
29-6
1. Mesyu Koko Kali 3
2. Hub Shamen, Beri Link Psikometrik
==================

Promosi untuk 30 orang, Emel baru dengan Drive Unlimited, Hanya RM45 sahaja.

namaanda@mail.gurukreatif.net
atau
namaanda@gurukreatif.net

Ibrah Dari Al-Quran

Al Baqarah : 72
Hendaknya seorang pencari ilmu lebih memerhatikan kandungan makna di sebalik kisah, bukan kepada para pelaku kisah

Mutiara Kata

Mutiara Kata

Nukilan Nurani

Nukilan 3


Manfaatkan persamaan dan
uruskan perbezaan
Akan terhasillah keserasian dan keindahan

Setiap kesulitan tetap akan muncul kemudahan.
Sabar menerbitkan keindahan
Kelapangan akan datang setelah kesusahan.
3@2016


Followers