Edidik

Edidik

Tazkirah

Hidup Mesti Berkorban

Featured post

Tq

Gdg

Admin Blog

Admin Blog
Noorhisham Hamzha

Blog Archive

Saturday, October 6, 2018
Di dalam buku ini, penulis membuat tutorial lengkap bagaimana hendak menciptakan rumus kalkulator Tarikh Lahir, kini anda tidak perlu lagi menaip tarikh lahir murid 1,1. Cukup sahaja masuk kan ke dalam Sheet Data dan Lihat di sheet Kalkulator, automatik, semua nombor pola muncul.

Kini anda boleh melihat ada antara murid anda, klien anda yang BERPOTENSI, menjadi insan popular, insan begini atau begitu, dalam masa yang sama anda juga melihat kekurangan yang MUNGKIN ada pada dirinya. 

Semestinyalah, siapa yang sudah pernah belajar ilmu ini akan lebih seronok menggunakannya, namun tidak mengapa jika anda adalah orang baru, saya bimbing anda melalui buku dan juga kursus. Anda boleh hadir sebagaimana kaunselor yang lain telah hadir.


0 comments:

Post a Comment

Anda ada Blog?

Saya menawarkan kepada anda memiliki blog seperti ini, saya akan bangunkan untuk anda dan serahkan untuk anda guna. Kos terendah RM49.90 sahaja.

Curahkan tulisan anda, karya anda di blog untuk dinikmati generasi selepas anda.

Link

Tempahan Buku Klik

Search This Blog

Link Crosword

Klik

noTA cROSWORD Klik

Chat

Renungan

Hikmah Penularan virus koronavirus

Wahai Diri

Wahai Diriku, aku sayang pada diriku sendiri, Aku melihat diriku yang ceria itu, aku melihat diriku yang bahagia itu, itulah diriku yang sesungguhnya.

Ke manakah aku selama ini, aku ingin kembali,

Wahai Diriku, hal-hal yang tidak penting, tidak boleh mengganggu aku, hal-hal yang tidak berguna, aku letakkan aku lepaskan,

agar tenang hidupku
agar sihat badanku
agar lapang hidupku

Ya Tuhan, pandu hambaMu menjadi manusia cemerlang dunia, cemerlang akhirat

Ujian dalam hidup hadir untuk membuktikan cinta kita padaNya. Apakah hati masih cintakan dunia yang fana, atau akhirat yang kekal abadi. Oh Tuhan, bantu hambaMu untuk mendapat CINTA Mu yang Agung dan Abadie.

Kaunselor Anda

Kaunselor Anda