Tuesday, December 31, 2019

Kelebihan dengan Appsheet Guru Kaunseling

Assalamu alaikum dan Salam Sejahtera guru sekalian, selamat melangkah ke Tahun Baru 2020.

Mari, usahakan tahun 2020 ini anda lebih baik dari 2019 bagi anda dalam keluarga, kerjaya, kesihatan, rezeki dan segalanya.

Saya senang sekali, kerana 2019 menemukan saya dengan perisian appsheet, saya belajar dan kejar ilmunya sampai ke luar negeri.

Alhamdulillah, telah ramai rakan-rakan guru yang telah mengambil manfaat bersama, Jom baca apa kata kawan kita ni.

Assalamualaikum....tak sabar saya nak share ngan en sham...saya teruja sebenanye dengan sppsheet ni.... Best sangat sambil duduk depan tv pon boleh masuk² data murid...mudah sangat nak key in sesi, aktiviti, program...tak perlu bawa buku log sesi ke mana² lagi dah....yak yak yeay....💃💃💃. 😂 : Cikgu Zuraida

Ku Normilawati, SK Taman Tasik

Best la ada appsheet. Banyak manfaat sgt. Hari tu Masa exam upsr, ada murid Saya lambat datang ke sek. Dgn appsheet semua maklumat ttg murid tu ada dlm tangan, Tak perlu cari dlm buku dah. Terus Saya call parents murid tu. Kalau dia Tak datang jg mmg Saya pergi rmh dia sbb dah alamat beserta location maps dlm appsheet. Senang sgt.. ckgu kelas pun x sempat nak buat semua tu hehe. Lagi satu pkara yg best bila buat sesi kaunseling, sllunya muridkan Tak ingt ic, alamat, birthday dan maklumat parents kan, dgn ada appsheet semuanya lengkap . Tak perlu lg nk suruh murid ingat 😁. Terima Kasih sgt2 cikgu sham.. memudahkan kerja harian Saya 🤩🤩🤩🤩🤩 : Ku Normilawati, SK Taman Tasik Rakan-rakan GBK dipersilakan untuk mengintai apa itu Appsheet. https://sites.google.com/view/noorhishamkr
 

No comments:

Post a Comment