Aktiviti

26-6 Mesy HEM
29-6
1. Mesyu Koko Kali 3
2. Hub Shamen, Beri Link Psikometrik

Promosi M.Office 365

Edidik

Edidik

Tazkirah

Hidup Mesti Berkorban

Featured post

Pengenalan Apa Itu Mic.Office 365

Admin Blog

Admin Blog
Norish

Blog Archive

Tuesday, December 31, 2019
Kelima-lima orang GBK sekolah ni bersetuju mengguna appsheet untuk tahun 2020.

APA KEGUNAANNYA
Dalamnya ada data dah, tak perlu lagi kaunselor tanya, ayah awak kerja apa? Alamat kat mana? NOmbor telefon mak ada tak? Awak lahir bila?

SEMUA maklumat dah ada, so...fast. bahkan Learning Style dia pun ada. hanya tinggal anda buat sesi bimbing dia dan taip laporannya.

Ye lah, kadang-kadang bila jumpa budak baik, budak pandai, tak tau nak bimbing apa, betul tak, tapi dengan adanya Appsheet ini, anda ada modal nak bersembang dengan dia, Sembang bukan sebarang sembang, sembang ilmiah tau.

Dia pun seronok dapat sesi bimbingan gaya belajar. Boleh la dia apply teknik ini untuk melonjakkan kecemerlangan dirinya.

Kat MANA laporan tu tersimpan ?
Ada di Googledrive anda sendiri, Boleh Download, Boleh Edit, Boleh Print.

Ada HAD tak penggunaannya? Tiada had. Boleh guna sampai bila-bila selagi dunia ni masih ada google, ada internet, ada appsheet dan anda masih ada.

Satu sekolah boleh guna BERAPA orang? Untuk sistem ini anda boleh berkongsi dengan 10 orang, wah ramai ler tu, mana ada satu sekolah kaunselor sampai 10 orang. Paling ramai pun 5 atau 6.

 https://www.youtube.com/watch?v=uyp5YnG9mGw

0 comments:

Post a Comment

Appsheet

Kaedah Detect Pantas tanpa perlu membuka Laptop dahulu. Dah ada di HP

PSIKOMETRIK 2020

BELUM JAWAB UJIAN PSIKOMETRIK


6 EXCELLENT
KHALEEF ASHRAF BIN MOHD KHIRDI

6 SMART
ADIELA NATASYA SUMAYYAH BINTI HAFIZUL FAHMI
MUHAMMAD FAIZ BIN GATOT PURWANDONO
MUHAMMAD SALEBUDIN BIN MUHAMMAD KHAMIS
NOR AQIRA BINTI SULHIEE
NOR AZRAEI BIN NORAZMAN

AZMEER- SK JLN TANJONG

Video Kami

Emel Unlimited Drive

Promosi untuk 30 orang, Emel baru dengan Drive Unlimited, Hanya RM45 sahaja.

namaanda@mail.gurukreatif.net
atau
namaanda@gurukreatif.net

Terkini












Search This Blog

Renungan

Hikmah Penularan virus koronavirus

Wahai Diri

Wahai Diriku, aku sayang pada diriku sendiri, Aku melihat diriku yang ceria itu, aku melihat diriku yang bahagia itu, itulah diriku yang sesungguhnya.

Ke manakah aku selama ini, aku ingin kembali,

Wahai Diriku, hal-hal yang tidak penting, tidak boleh mengganggu aku, hal-hal yang tidak berguna, aku letakkan aku lepaskan,

agar tenang hidupku
agar sihat badanku
agar lapang hidupku

Ya Tuhan, pandu hambaMu menjadi manusia cemerlang dunia, cemerlang akhirat

Ujian dalam hidup hadir untuk membuktikan cinta kita padaNya. Apakah hati masih cintakan dunia yang fana, atau akhirat yang kekal abadi. Oh Tuhan, bantu hambaMu untuk mendapat CINTA Mu yang Agung dan Abadie.

sementara Stock Masih Ada