Aha. Sep 19th, 2021

TUJUH2 1 CIKGU SHAM BERBAGI

KURSUS CAP JARI JARAK JAUH

Setelah beberapa orang bertanya bilakah kursus ini akan diadakan lagi, berikut adalah tarikhnya. Hanya sekali setahun. Apa Kelebihan Belajar FingerPrinta. Boleh tau watak diri yang paling dominanb. Bakat diri kat manac. Gaya Belajar nya apad. Cara Komunikasinya Bagaimanae. Cara Berkomunikasi dengannya bagaimanaf.  HUraian 10 BakatDiri  Interpersonal, Intra, Fikir Logik, Fikir Kreatif, Daya Tindak Logik, Kretaif, Bahasa, […]

langganAN:

noorhisham hamzah CIKGU SHAM BERBAGI
Terima Kasih Semua

BLOG

TANDA-TANDA STRESS

TANDA-TANDA ANDA MENGHADAPI MASALAH MENTALPertama: Anda sentiasa menghadapi masalah untuk bangun tidur……. ……… ……… ……… Kedua: Tengkuk anda sentiasa merasa sakit dan susah untuk memusingkan kepala…… ……………. Ketiga: Rambut anda sentiasa kusut masai setelah mandi dan menggunakan syampu terbaik Keempat: Kepala anda sentiasa merasa pening dan seperti berada di awang-awangan. Kelima: Berat badan anda terus […]

16000 view ceramah dadah

Alhamdulillah mesej saya telah sampai di pelosok penjuru alam di Malaysia. Sampai Bintulu, Tawau mesej Bahaya Dadah telah sampai.Video Live malam tadi masih di tonton saat ini hingga mencecah 79K Views. Link Sijil pun masih ada yang mengisi pagi ini. Cuma ada yang tak tau kaedah penghantaran sijil tu hanya 1500 sehari. Malam tadi 14000 […]

PANDUAN MENGISI DATA PSIKOMETRIK

1.Buka web EPKM.MOE.GOV.MY. 2.Klik guru kaunseling. 3.Pilih tahun pertama. 4.Turun kebawah sekali klik, download lakukan untuk semua tahun 6. 5.Buka folder download, buka failnya. 6.Gantikan terus nama kelasnya, taip diangka bilangan pertama sahaja. Kemudian copy-paste untuk semua angka bilangan seterusnya. 7.Buka fail spreadsheet anda, di drive.google.com. Pilih folder share with me dan cari fail ini, […]

KELAS ADOBE PHOTOSHOP

Daftar Kelas Photoshop 2021 onlineDate 16 Des 2020Time 8.50 mlmMedia Meet Zurkurnan Fadzilah Rozina 4. FooYchoo Suhaila Azziey🤗 Kamariah chen Ainee Adina Norlela Ammuda Dila Wan Nuraziyah Nur Hidayah15.Lily Shila17.Mageswari Norazira19.Lin SG Erna Liza Semua peserta dikehandaki Meng Install Adobe Photoshop 2021. www.noorhisham.com/download/

drive unlimited

solusi agar drive kita tidak cepat penuh ialah dengan melanggan drive unlimited Cikgu ni dah dapat drive unlimited malam ni, boleh kumpul semua bahan selama ini, satukan dalam 1 drive agar mudah nak dicapai. Bagi sahabat yang perlukan drive seperti ini, boleh hubungi admin. elakkan membeli di lazada atau shopee,pengalaman saya, office 365 boleh guna […]

KISAH SANG KAMBING

Dalam pengembaraan ini saya bertemu dengan guru yang beliau bolehlah disifatkan sebagai ulama kecil-kecilan. Beliau ialah Bapak Tengku Tarmizi Dahmi. Satu hari ketika menghuraikan sepotong ayat Al-Qur’an dari Surah Al-Hadid ayat 20 Beliau bercerita, pada ketika dahulu ada seekor kambing yang tinggal sendirinya,ia berada pada musim kemarau yang sangat panas, sehingga kulit bumi pun merekah […]

ILMU METAFIZIK

Satu ILMU yang tidak terbayang pada saya saat kecil-kecil dahulu ialah tentang potensi manusia. Setiap manusia dilahirkan ke dunia dengan potensi-potensi tertentu, ibaratnya Tuhan hantar kita ke dunia dengan berbekalan potensi tertentu untuk kita terus hidup. Namun, apakah manusia menyedari apakah potensi dirinya? Fakta tentang Potensi Tak semua orang memiliki semua potensi seperti orang lain […]

video

1160x300B CIKGU SHAM BERBAGI

BLOG

KATEGORI

PHOTOSHOP

KELAS ADOBE PHOTOSHOP

Daftar Kelas Photoshop 2021 onlineDate 16 Des 2020Time 8.50 mlmMedia Meet Zurkurnan Fadzilah Rozina 4. FooYchoo Suhaila Azziey🤗 Kamariah chen Ainee Adina Norlela Ammuda Dila Wan Nuraziyah Nur Hidayah15.Lily Shila17.Mageswari Norazira19.Lin SG Erna Liza Semua peserta dikehandaki Meng Install Adobe Photoshop 2021. www.noorhisham.com/download/

MOTIFASI

nombor akaun

Untuk kelas berikut agar lebih tersusun pengendalian, cikgu-cikgu diminta mengisi Form ini Link : https://forms.gle/DSdRAorjLXzs5jqM8 Nombor akaun : Maybank 10301 608 6535 Noorhisham atau CIMB 86010 456 83 Afraina Enterprise Tidak mengisi form, berkemungkinan akan tertinggal info acara.

ILMU KENALI DIRI

Assalamu alaikum sahabat, Selamat Menginjak Kaki ke Tahun baru 2021, inilah artikel pertama saya tahun ini, yang mana saya sedang menghitung beberapa hari lagi insyaAllah akan tiba di utara tanah air. Memang ini musim Covid, memang ini satu ujian, namun kita mestilah tetap mengawasi diri masing-masing, namun kesempatan untuk berdakwah, mengajar dan belajar jangan dipersiakan. […]

DARI DULU SAMPAI BILA-BILA PUN

DARI DULU, MANUSIA SERING TERTUKAR ANTARA KEBENARAN DAN KEBATILAN Sejak dulu, telah ada orang-orang yang menghukum tanpa menyiasat terlebih dahulu. Sampai-sampai melibatkan soal ilmu yang ia tidak ketahui. Ini termasuklah ilmu Hipnosis dan juga Potensi Diri Manusia berdasarkan tarikh lahir. Ingat, tarikh lahir, terus ingat ramalan, dengar tarikh lahir terus ingat menujum, menilik masa depan. […]

IKON PPDa KELANTAN

EN. ZURKURNAN ADALAH GURU SMK SUNGAI PETAI PASIR PUTEH KELANTAN, ALUMNI SPADA BERSAMA ADMIN TAHUN 2008-2009. BARU-BARU INI MENERIMA ANUGERAH TOKOH AADK KELANTAN SEMPENA MAAL HIJRAH. SOBAT SEKALIAN BOLEH LUANGKAN MASA SINGGAH ZIARAH DI SINI UNTUK MENUNTUT ILMU PPDA DAN MENCARI IDEA BARU. memang, tidak sedikit wang,masa dan perasaan terpaksa dikorbankan untuk mencapai sebuah cita-cita

BERSAMA CIKGU EMY

Gajet & Anda… Keperluan @ Kehendak. Mari bersama ke arah penggunaan yg Selamat. Dapatkan tips untuk ibu bapa dan remaja untuk mengatasi masalah ketagihan gajet sebelum terlambat. Ikuti kami dalam kelas ini melalui pautan berikut pada jam 9.30 malam hari ini. 👏👏PERTAMA DI MALAYSIA 💥💥🔥🔥LIVE LIVE TUISYEN ONLINE AYU PERCUMA‼️‼️SIRI KE – 332 TAHUN 2020 […]

7 YANG MELAMBAI MANUSIA

Telah di design bahawa manusia itu suka dan menyukai kepada 7 perkara dalam dunia ini. Yang pertama suka kepada sesama manusia, jika lelaki sukakan wanita, jika wanita kepada lelaki, setelah itu, sukakan anak-anak, harta yang tak habis-habis, termasuklah simpanan emas dan perak, kemudian kepada kenderaan yang cantik, binatang ternak dan sawah ladang. Itulah dia PERHIASAN […]

EXCEL

nombor akaun

Untuk kelas berikut agar lebih tersusun pengendalian, cikgu-cikgu diminta mengisi Form ini Link : https://forms.gle/DSdRAorjLXzs5jqM8 Nombor akaun : Maybank 10301 608 6535 Noorhisham atau CIMB 86010 456 83 Afraina Enterprise Tidak mengisi form, berkemungkinan akan tertinggal info acara.

PANDUAN MENGISI DATA PSIKOMETRIK

1.Buka web EPKM.MOE.GOV.MY. 2.Klik guru kaunseling. 3.Pilih tahun pertama. 4.Turun kebawah sekali klik, download lakukan untuk semua tahun 6. 5.Buka folder download, buka failnya. 6.Gantikan terus nama kelasnya, taip diangka bilangan pertama sahaja. Kemudian copy-paste untuk semua angka bilangan seterusnya. 7.Buka fail spreadsheet anda, di drive.google.com. Pilih folder share with me dan cari fail ini, […]

beli belah