Aha. Sep 26th, 2021

TUJUH2 1 CIKGU SHAM BERBAGI

KURSUS CAP JARI JARAK JAUH

Setelah beberapa orang bertanya bilakah kursus ini akan diadakan lagi, berikut adalah tarikhnya. Hanya sekali setahun. Apa Kelebihan Belajar FingerPrinta. Boleh tau watak diri yang paling dominanb. Bakat diri kat manac. Gaya Belajar nya apad. Cara Komunikasinya Bagaimanae. Cara Berkomunikasi dengannya bagaimanaf.  HUraian 10 BakatDiri  Interpersonal, Intra, Fikir Logik, Fikir Kreatif, Daya Tindak Logik, Kretaif, Bahasa, […]

langganAN:

noorhisham hamzah CIKGU SHAM BERBAGI
Terima Kasih Semua

BLOG

ILMU METAFIZIK

Satu ILMU yang tidak terbayang pada saya saat kecil-kecil dahulu ialah tentang potensi manusia. Setiap manusia dilahirkan ke dunia dengan potensi-potensi tertentu, ibaratnya Tuhan hantar kita ke dunia dengan berbekalan potensi tertentu untuk kita terus hidup. Namun, apakah manusia menyedari apakah potensi dirinya? Fakta tentang Potensi Tak semua orang memiliki semua potensi seperti orang lain […]

BAHAN PERSIAPAN PESERTA

KEPADA SEMUA GURU ANDA dipelawa hadir ke bengkel ini, bengkel ini di 2 lokasi ini adalah tanpa bayaran kursus. (Hanya bayar kudapan, itupun sunat dan tergantung peserta) Jika anda dari Selangor, Johor mahu mengikuti, dipersilakan hadir. Untuk kawasan lain tiada rancangan untuk Bengkel PERCUMA. Kalau sempat beli atau singgah kedai alat tulis, dapatkan 2 alat […]

TEST FINGERPRINT

Ibu ini bawa 2 anak nya untuk mengetahui gaya Belajar anak dan metode mendidik anak lewat ilmu analisa Fingerprint. Anak nya seorang lelaki dan seorang perempuan.Jangan cukup dengan 1 ilmu. Kerana jika hanya berpaku pada satu ilmu ertinya hanya memandang dari satu sudut.Sedang kan kita tidak tahu persis, berapa jumlah sudut yang ada pada diri […]

5 GAYA BELAJAR

Seharusnya semua manusia mengetahui apakah Gaya Belajar (Learning Style) dirinya masing-masing. Gaya Belajar ini ibarat senjata yang ampuh, jika dah tau apakah senjatanya, maka tidak perlu lagi menggunakan peralatan lain. Kalau dunia persilatan, Si Pitong dengan tongkatnya, Hang Tuah dengan kerisnya, Askar dengan M16 dan AK47, dan mereka tetap istiqomah dengan senjata masing-masing. Kerana kehebatannya […]

HIDUP MEMANG PERLU MENIRU

Dan Allah (telah) mengeluarkan kamu dari perut ibumu dalam keadaan tidak mengetahui apa-apa.Dan Dia menjadikan bagimu pendengaran dan mata dan hati,mudah-mudahan kamu menjadi hamba yang bersyukur. SOBAT sekalian, sebagai manusia kita memang dilahirkan dalam keadaan tidak tahu apa-apa. Tidak kenal huruf ABC, 123, Alif Ba’ Ta dan seterusnya. Semua manusia sama, tidak ada orang yang […]

KURSUS PERCUMA

Percubaan kali kedua buat kelas free. Kali ini di Perlis. Negeri yang belum pernah saya buat program. Kali pertama saya share ilmu ini secara percuma kepada ahli Persatuan Orang Pekak Negeri Sembilan. (NESDA) Dengan bantuan sahabat baik saya seorang Mualaf Ang Kah Jun. ALHAMDULIILAH. Hari tu penuh satu dewan dengan bantuan juru bahasa. Satu kesimpulan saya […]

drive unlimited

solusi agar drive kita tidak cepat penuh ialah dengan melanggan drive unlimited Cikgu ni dah dapat drive unlimited malam ni, boleh kumpul semua bahan selama ini, satukan dalam 1 drive agar mudah nak dicapai. Bagi sahabat yang perlukan drive seperti ini, boleh hubungi admin. elakkan membeli di lazada atau shopee,pengalaman saya, office 365 boleh guna […]

KELAS ADOBE PHOTOSHOP

Daftar Kelas Photoshop 2021 onlineDate 16 Des 2020Time 8.50 mlmMedia Meet Zurkurnan Fadzilah Rozina 4. FooYchoo Suhaila Azziey🤗 Kamariah chen Ainee Adina Norlela Ammuda Dila Wan Nuraziyah Nur Hidayah15.Lily Shila17.Mageswari Norazira19.Lin SG Erna Liza Semua peserta dikehandaki Meng Install Adobe Photoshop 2021. www.noorhisham.com/download/

video

1160x300B CIKGU SHAM BERBAGI

BLOG

KATEGORI

PHOTOSHOP

KELAS ADOBE PHOTOSHOP

Daftar Kelas Photoshop 2021 onlineDate 16 Des 2020Time 8.50 mlmMedia Meet Zurkurnan Fadzilah Rozina 4. FooYchoo Suhaila Azziey🤗 Kamariah chen Ainee Adina Norlela Ammuda Dila Wan Nuraziyah Nur Hidayah15.Lily Shila17.Mageswari Norazira19.Lin SG Erna Liza Semua peserta dikehandaki Meng Install Adobe Photoshop 2021. www.noorhisham.com/download/

MOTIFASI

nombor akaun

Untuk kelas berikut agar lebih tersusun pengendalian, cikgu-cikgu diminta mengisi Form ini Link : https://forms.gle/DSdRAorjLXzs5jqM8 Nombor akaun : Maybank 10301 608 6535 Noorhisham atau CIMB 86010 456 83 Afraina Enterprise Tidak mengisi form, berkemungkinan akan tertinggal info acara.

ILMU KENALI DIRI

Assalamu alaikum sahabat, Selamat Menginjak Kaki ke Tahun baru 2021, inilah artikel pertama saya tahun ini, yang mana saya sedang menghitung beberapa hari lagi insyaAllah akan tiba di utara tanah air. Memang ini musim Covid, memang ini satu ujian, namun kita mestilah tetap mengawasi diri masing-masing, namun kesempatan untuk berdakwah, mengajar dan belajar jangan dipersiakan. […]

DARI DULU SAMPAI BILA-BILA PUN

DARI DULU, MANUSIA SERING TERTUKAR ANTARA KEBENARAN DAN KEBATILAN Sejak dulu, telah ada orang-orang yang menghukum tanpa menyiasat terlebih dahulu. Sampai-sampai melibatkan soal ilmu yang ia tidak ketahui. Ini termasuklah ilmu Hipnosis dan juga Potensi Diri Manusia berdasarkan tarikh lahir. Ingat, tarikh lahir, terus ingat ramalan, dengar tarikh lahir terus ingat menujum, menilik masa depan. […]

IKON PPDa KELANTAN

EN. ZURKURNAN ADALAH GURU SMK SUNGAI PETAI PASIR PUTEH KELANTAN, ALUMNI SPADA BERSAMA ADMIN TAHUN 2008-2009. BARU-BARU INI MENERIMA ANUGERAH TOKOH AADK KELANTAN SEMPENA MAAL HIJRAH. SOBAT SEKALIAN BOLEH LUANGKAN MASA SINGGAH ZIARAH DI SINI UNTUK MENUNTUT ILMU PPDA DAN MENCARI IDEA BARU. memang, tidak sedikit wang,masa dan perasaan terpaksa dikorbankan untuk mencapai sebuah cita-cita

BERSAMA CIKGU EMY

Gajet & Anda… Keperluan @ Kehendak. Mari bersama ke arah penggunaan yg Selamat. Dapatkan tips untuk ibu bapa dan remaja untuk mengatasi masalah ketagihan gajet sebelum terlambat. Ikuti kami dalam kelas ini melalui pautan berikut pada jam 9.30 malam hari ini. 👏👏PERTAMA DI MALAYSIA 💥💥🔥🔥LIVE LIVE TUISYEN ONLINE AYU PERCUMA‼️‼️SIRI KE – 332 TAHUN 2020 […]

7 YANG MELAMBAI MANUSIA

Telah di design bahawa manusia itu suka dan menyukai kepada 7 perkara dalam dunia ini. Yang pertama suka kepada sesama manusia, jika lelaki sukakan wanita, jika wanita kepada lelaki, setelah itu, sukakan anak-anak, harta yang tak habis-habis, termasuklah simpanan emas dan perak, kemudian kepada kenderaan yang cantik, binatang ternak dan sawah ladang. Itulah dia PERHIASAN […]

EXCEL

nombor akaun

Untuk kelas berikut agar lebih tersusun pengendalian, cikgu-cikgu diminta mengisi Form ini Link : https://forms.gle/DSdRAorjLXzs5jqM8 Nombor akaun : Maybank 10301 608 6535 Noorhisham atau CIMB 86010 456 83 Afraina Enterprise Tidak mengisi form, berkemungkinan akan tertinggal info acara.

PANDUAN MENGISI DATA PSIKOMETRIK

1.Buka web EPKM.MOE.GOV.MY. 2.Klik guru kaunseling. 3.Pilih tahun pertama. 4.Turun kebawah sekali klik, download lakukan untuk semua tahun 6. 5.Buka folder download, buka failnya. 6.Gantikan terus nama kelasnya, taip diangka bilangan pertama sahaja. Kemudian copy-paste untuk semua angka bilangan seterusnya. 7.Buka fail spreadsheet anda, di drive.google.com. Pilih folder share with me dan cari fail ini, […]

beli belah