Login

ARKIB:

BELI BELAH:

dark

16000 view ceramah dadah

Alhamdulillah mesej saya telah sampai di pelosok penjuru alam di Malaysia. Sampai Bintulu, Tawau mesej Bahaya Dadah telah sampai.Video Live malam tadi masih di tonton saat ini hingga mencecah 79K Views. Link Sijil pun masih ada yang mengisi pagi ini.

Cuma ada yang tak tau kaedah penghantaran sijil tu hanya 1500 sehari. Malam tadi 14000 emel yang masuk ke dalam 4 link sijil.Pihak certify em off kan secara Automatik kerana telah melebihi batas kuota.Kuota ini dia tetap kan. Kalau boleh 3000 sehari dengan bayaran Sekian Dollar. Saya akan bayarkan. Namun hanya 1500 sahaja.Jadi.

Guru2 boleh Maklumkan sila tunggu dalam masa 9 hari. Sebab 14000 emel dibagi 1500. Ambil masa untuk send satu satu. Perlu ada orang lain yang bantu untuk send emel sijil ini. Kalau tidak memang tidak tidur kita.Belum kes link sijil yang khusus untuk guru yang daftar dibawa keluar Post ke grop lain.Ini menambah kuota link sijil mempercepat penuh. Akibatnya yang dah daftar tak boleh nak isi link. Pengalaman ini boleh diperbaiki.

LIMITED CIKGU SHAM BERBAGI
150291065 10224175842644590 773856088014689169 n CIKGU SHAM BERBAGI
150408442 10224175841764568 5338753461237037196 n CIKGU SHAM BERBAGI
151596689 10224175842364583 8534750380638560488 n CIKGU SHAM BERBAGI
2 comments
  1. Salam tuan
    Saya mahu isi sijil utk anak muhammad zakwan aqil yg join ceramah tuan tetapi nama sekolah pusat bandar puchong 1 tiada dlm senarai.

    Mohon bantuan. Untuk email sijil anak saya ke [email protected]

    1. Wslm, mungkin ramai tidak tau, untuk sijil, hanya sekolah yang sempat daftar beri nama yg sempat pihak admin masukkan. Jika tiada nama sekolah maknanya guru nya tidak daftar nama sekolah tersebut. Atau sebab ada link lain, cuba rujuk guru ppda sekolah berkenaan

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

Previous Post

SIJIL CERAMAH KESEJAHTERAAN EMOSI (1)

Next Post

amazing fingerprint

Related Posts