KURSUS PERCUMA

effa2 CIKGU SHAM BERBAGI

Percubaan kali kedua buat kelas free. Kali ini di Perlis. Negeri yang belum pernah saya buat program.

Kali pertama saya share ilmu ini secara percuma kepada ahli Persatuan Orang Pekak Negeri Sembilan. (NESDA) Dengan bantuan sahabat baik saya seorang Mualaf Ang Kah Jun.

ALHAMDULIILAH. Hari tu penuh satu dewan dengan bantuan juru bahasa.

EFFA CIKGU SHAM BERBAGI

Satu kesimpulan saya temui, majoriti mereka mempunyai corak whorl.

Nah, kali ini bersama insan yang bakal me manusia kan manusia. Mereka harus punya pelbagai ketrampilan ilmu.

Antaranya ilmu pengesan Bakat sedari awal. Inilah satu kaedah yang paling Mudah tetapi tidak murah.

Sungguh pun tidak murah, saya cuba Ikhlaskan untuk sahabat yang mau datang. Biar pun jauh, kita Cuba lakukan yang hal belum pernah terjadi.

4 comments
  1. Assalamualaikum cikgu.
    Bagaimanakah saya nak sertai kelas finger print ni. Saya di Shah Alam. Ada kelas secara online tak.
    Terima kasih

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

Previous Post

KIRIMAN KEDUA

Next Post

12 HARI LAGI

Related Posts