Aha. Okt 24th, 2021

DARI DULU, MANUSIA SERING TERTUKAR ANTARA KEBENARAN DAN KEBATILAN

Sejak dulu, telah ada orang-orang yang menghukum tanpa menyiasat terlebih dahulu. Sampai-sampai melibatkan soal ilmu yang ia tidak ketahui. Ini termasuklah ilmu Hipnosis dan juga Potensi Diri Manusia berdasarkan tarikh lahir.

Ingat, tarikh lahir, terus ingat ramalan, dengar tarikh lahir terus ingat menujum, menilik masa depan. Apa betul tu?

Apa betul Tuhan takdir tarikh kita dilahirkan itu hanya untuk meramal masa depan? Kalau betul untuk apa? ini lah pernyataan yang SALAH. 100% Salah. Dari dari orang-orang yang belum pernah mengadap berguru. Hanya main dengar-dengar je. Tau-tau je, baca-baca je.

14%2B%25E2%2580%2593%2B2 CIKGU SHAM BERBAGI
NUJUM CIKGU SHAM BERBAGI

ILMU HIPNOSIS SERING MANUSIA ANGGAP ITU ILMU PUKAU, PADAHAL, KEDUA SANGAT JAUH BEZANYA

MENILIK MASA DEPAN SESEORANG TIDAK DIPERBOLEHKAN DALAM AGAMA ,KERANA TIDAK ADA SEORANG PUN YANG TAHU APA AKAN TERJADI ESOK HARI. ILMU POTENSI PUN SAMA, IANYA DIKATAKAN OLEH ORANG-ORANG YANG TIDAK PERNAH BELAJAR, KATANYA INI ILMU KARUT, SESAT, SALAH, TAK LEH PAKAI DAN MACAM-MACAM. PADAHAL, ANTARA MENILIK, MENUJUM MERAMAL SANGAT JAUH DENGAN MEMBACA WATAK, MEMBACA POTENSI BAWAAN SESEORANG.

ADMIN, SANGAT TERBUKA UNTUK SESIAPA YANG MAU BELAJAR ILMU INI. INGAT, MANUSIA SELALUNYA MENJADI MUSUH KEPADA APA YANG IA TIDAK KETAHUI.

IMG 20160124 WA0079 CIKGU SHAM BERBAGI
PEMANFAAAN HIPNOSIS DALAM DUNIA PENDIDIKAN
norlela23 CIKGU SHAM BERBAGI

APAKAH BETUL SEMUA HAL YANG TIDAK DIAJAR OLEH NABI ATAU ZAMAN NABI ITU TIDAK BOLEH DIPELAJARI?

images CIKGU SHAM BERBAGI
ILMU OTAK MANUSIA, APAKAH NABI PERNAH MENGAJARKAN TENTANG OTAK KIRI OTAK KANAN?

OLEH SEBAB NABI TIDAK AJAR MATEMATIK TAMBAHAN, MAKA KITA SEMUA TIDAK BOLEH BELAJAR. BEGITU KE? PASTI ANDA PUN BELAJAR MACAM-MACAM ILMU JUGAK KAN.

IMG 20150502 141644 CIKGU SHAM BERBAGI
IMG 20150512 223159 CIKGU SHAM BERBAGIpendapat CIKGU SHAM BERBAGI
Slide2 CIKGU SHAM BERBAGI
PENERANGAN APA ITU HIPNOSIS DI SARAWAK
manfaat CIKGU SHAM BERBAGI
buku%2Blast CIKGU SHAM BERBAGI

SELAIN ILMU TARIKH LAHIR, ADA LAGI ILMU LAIN YANG KITA BOLEH MENGENAL KEPERIBADIAN SESEORANG IAITU BERDASARKAN ILMU CAP JARI. (AMAZING FINGERPRINT) JIKA KITA BELUM BELAJAR JANGAN CEPAT-CEPAT MENGATAKAN INI ILMU ITULAH INILAH, NANTI MALU KITA JIKA SATU MASA NANTI KITA BARU TAU MAKNA YANG SESUNGGUHNYA.

YA LAH, HARI NI AWAK BELUM BELAJAR LAGI, MANA TAU ESOK-ESOK DATANG HIDAYAH NAK TAU, LEPAS BELAJAR BARU TAU, BARU SEDAR DARI LAMUNAN, YA ALLAH RUPANYA SAYA SAYA SELAMA INI SALAH FAHAM… HA… KAN DAH MALU. OLEH ITU, SYSS, DIAM-DIAM JE. JANGAN BERKOMENTAR JIKA TAK TAU, DIBUATNYA ORANG SCREEN SHOOT KOMENTAR KITA, DAN MEREKA POST DI WEB DENGAN IRINGAN AYAT-AYAT YANG TAK MANIS, BERTAHUN-TAHUN TAK HILANG.

By NOORHISHAM HAMZAH

Teks bio

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *